Missie: Parijs 2024

Toen ik in 2019 toe trad tot het CTO programma leerde ik Lumen Dekker (Bondcoach Nederlandse paratafeltennis team) kennen. Hij had mij al eerder zien spelen tijdens nationale toernooien en had ideeën over hoe hij mij beter kon laten spelen.  Samen met hem ben ik een programma gestart met als doel de spelen van Parijs in 2024 te halen!

Dit houdt in dat ik internationale toernooien moet gaan spelen om ervaring op te doen tegen hoger geplaatste spelers op de wereldranglijst. Zo heb ik al gespeeld op toernooien in Spanje, Polen en Slovenië.

Naast de toernooien is mijn trainingsfrequentie fors omhooggegaan en train ik zo rond de 10 keer per week. Niet alleen technische maar ook fysieke trainingen staan op het programma. Allemaal bedoeld om me sterker te maken, mijn lichaam zoveel mogelijk blessurevrij te houden en me te kwalificeren voor de Paralympics van Parijs in 2024.


Het doel is dan ook: een medaille in Parijs!

 

Dat Tokio nu er tussendoor is gekomen, ziet Lumen als een bonus voor het harde werken van de afgelopen 2 jaar en beloning voor mijn inzet en motivatie. Het is natuurlijk de ultieme manier om op het hoogste niveau ervaring op te doen en mezelf te verbeteren.

Als je graag wilt lezen hoe jij mij kunt helpen mijn doel te verwezenlijken kijk
dan op de Pagina “Vrienden van Frederique” op deze website.

De Paralympics Parijs 2024 beginnen over:

00
DAGEN
00
UUR
00
MINUTEN
00
SECONDEN